Уже традиційно поліцейські Рівненського відділення поліції завітали з подарунками до Ясениницького навчально-реабілітаційного Центру Рівненського обласної ради.

У цьому закладі навчаються діти із психічними та фізичними вадами, тож при виборі подарунків за порадою поліцейські зверталися до директора Центру Степана Копери, який за 33 роки керування, як ніхто інший знає, що потрібно для таких дітей.

— Наразі у центрі навчається 47 дітей, з яких шестеро – сироти, та 12 – напівсироти, — розповідає Степан Копера. — Аби надати таким діткам необхідні допомогу та увагу, у закладі працює майже 70 працівників. Однак ніщо не замінить малечі по справжньому теплі відвідини правоохоронців, за що колектив щоразу вдячний.

Тимчасово виконуючий обов’язки начальника Рівне нського відділення Сергієм Харковським та його підлеглі напередодні дня Святого Миколая принесли у подарунок малечі іграшкові набори Діда Мороза та Снігуроньки, а також солодощі.

Коли «люди в погонах» навідалися до закладу, малеча у вишиванках уже з нетерпінням очікувала гостей. — Із року в рік на різні свята правоохоронці відвідують Центр з «особливими» дітьми, — зазначив Сергій Харковський. — І хоч серце щемить щоразу, коли бачиш обділену батьківською любов’ю малечу, та ми завжди раді до них завітати.

Життя у реабілітаційному центрі буде плинути як і завжди, але в серці кожного правоохоронця засвітиться ще один промінчик турботи.

Про це повідомили у відділі комунікації ГУНП в Рівне нській області

pic

pic

pic