Із проникаючим ножовим пораненням учора, 20 грудня, в обласну клінічну лікарню доставили 27-річного рівнянина. Попри проведені реанімаційні заходи отримана травма через конфлікт із 25-річною цивільною дружиною виявилася несумісна з життям.

Співмешканці проживали в будинку батьків молодої жінки. Того дня разом із господарем помешкання сіли пообідати. Не обійшлося без алкоголю. Утім, коли його доза перевищила всі допустимі норми, між подружжям зчинилася сварка через ревнощі чоловіка. Дружині набридли його постійні безпідставні докори. У той момент, із її слів, вона тримала в руках кухонний ніж, який схопив чоловік та нібито сам наніс ним удар в груди. Рівнянка викликала швидку медичну допомогу. З проникаючим пораненням грудної клітки медики госпіталізували чоловіка до обласної лікарні, однак врятувати його не вдалося.

Кримінальне провадження відкрито за попередньою правовою кваліфікацією частини 1 статті 115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України, — повідомив заступник начальника ГУНП в Рівне нській області Володимир Голубош. Триває досудове розслідування та з’ясовуються всі обставини цієї події.

pic

pic

pic