У Рівненській обласній дитячій лікарні впроваджують автоматизовану медичну інформаційну систему. Тож записатися на прийом до лікаря чи на діагностичне обстеження можна буде за допомогою електронного запису. Введення електронних амбулаторних карт дозволить покращити якість обслуговування, переконані рівненські лікарі.

У Рівне нській обласній дитячій лікарні розпочали впроваджувати автоматизовану медичну інформаційну систему. За словами головного лікаря Віталія Бойка, система покращить та спростить роботу у медзакладі. А найважливіше - лікар зможе швидше встановити діагноз для хворої дитини та призначати необхідне лікування.

Голова Рівне нської обласної ради Володимир Ковальчук переконує, медична галузь, це не та галузь, на якій потрібно економити. Тому у цьому році обласна рада виділила для реалізації цього проекту 200 тисяч гривень.

Аби якнайшвидше втілити проект в життя голова Рівне нської обласної ради разом із народним депутатом України Андрієм Лозовим подарували для обласної дитячої лікарні два нових комп‘ютери.