Багата хата тоді, коли до неї йдуть гості. Напередодні Дня Святого Миколая вихованці двох будинків-інтернатів на Рівненщині отримали подарунки з нагоди одного із найочікуваніших свят малечі. Чим дивували гостей вихованці інтернатів , бачила знімальна група першого місцевого.

Різдвяними колядками, щедрівками, та театралізованими постановками розважали гостей вихованці Мізоцької та Клеванської шкіл-інтернатів. У двох закладах навчається 483 дитини. Усі вони як і інші дітки вірять у диво та чекають на свято Миколая, каже директор Мізоцької школи-інтернату.

Аби привітати дітей із святом Миколая та вручити солодкі подарунки, до шкіл-інтернатів завітали активісти радикальної партії на чолі з головою Рівне нської обласної ради Володимиром Ковальчуком. Народний депутат України Андрій Лозовий каже, головне для таких діток правильно пояснити, що у них велике майбутнє та усі вони обов'язково знайдуть себе у тій чи іншій професії.

Голова Рівне нської обласної ради Володимир Ковальчук, побажав дітям, аби у їхньому житті все склалося так, як вони самі собі бажають.

В свою чергу, аби віддячити гостю за подарунки, вихованці Мізоцької спеціальної загальноосвітньої школи-інтернат подарували для Володимира Ковальчука сувенір, зроблений своїми руками.