Олімпіада докотилася і до Рівного. У місті з'явилися колекційні монети до 29-их Олімпіських ігор у Пекіні. Банкіри розповідають, серія нових китайських юаней досить популярна серед місцевих колекціонерів. На Рівненщину вже втретє привозять монети, а нумізмати розкуповують їх "на ура". .

Усього за 700 гривень кожен охочий зможе мати згадку про 29 Олімпійські ігри в Пекіні. У Рівному можна придбати чотири колекційні монети присвячені цій спортивній події. Карбовані зі срібла, з унікальним китайським розписом та зображенням визначних пам'яток Піднебесної 10 юаней користуються популярністю серед місцевих нумізматів. Банкіри розповідають, на Рівне нщину монети привозять вже втретє.

Банкіри розповідають, колекційними монетами нині цікавляться не лише нумізмати. Через нестабільність валютного ринку рівняни рятують свої заощадження від інфляції і купують не лише дрогоцінні метали, а й у монети.

Тираж нових монет китайського карбування в Україні обмежений. До нашої країни їх привезли лише тисячу штук. Тому, охочим отримати срібні монети присвячені Олімпіаді-2008 слід поспішити.