20 грудня, перед козацьким Новим Роком, було проведено чемпіонат Рівненської області з українського рукопашу “Спас”. Змагалися хлопці і дівчата у двох вікових категоріях з Рівного, Луцька і Нетішина.

Від Рівного виступали спасівці, гопаківці (ШБГ “Сварог”), представники бразильського джиу-джитсу (клуб “Прайд”) та тхеквондо. Серед гостей були спасівці з Луцька та гопаківці з Хмельницької області (ШБГ “Сварог” з Нетішина). Бої відбувалися у теплій і дружній обстановці.

Всі дітки отримали практику в змаганнях. Приємно було спостергати за зростанням технічного рівня спортсменів. І ще більш приємно було бачити це у своїх учнів. Так, Дарина Нерчук змогла двічі якісно прихопити ногу Марії Боженко (тхеквондо). А як душила жаба, коли суддя-годій в ці моменти зупиняв бій! Зупиняв він об’єктивно, не посперечаєшся. Але завдяки цим нереалізованим кидкам Дарина могла б перемогти. А так, кращою стала Марійка. Вона, доречі, гарно контратакувала ногами в тулуб.

А ще, нарешті, вдалося порадіти за перемогу деяких учнів, які чітко виконували настанови перед боєм. Раніше такого за ними не помічав. Результатами стали дострокові завершення поєдинків. Наприклад больовим прийомом.

Повідомоляє відділ інформаційно-аналітичного забезпечення виконавчого комітету Рівне нської міської ради.