Слідчим відділом прокуратури Рівненської області повідомлено про підозру колишньому працівнику міліції у вчиненні ним кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 286 КК України (порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинило тяжкі тілесні ушкодження потерпілим).

Йдеться про дорожньо-транспорту пригоду, яка мала місце 28 червня 2015 року близько 02 год. у селі Городище Березнівського району.

Заступник прокурора області Андрій Боровик розповів, що, керуючи автомобілем «Ауді-100» у стані алкогольного сп’яніння, працівник Березнівського РВ УМВС України в Рівне нській області здійснив виїзд на зустрічну смугу руху та допустив наїзд на 15-річну дівчину, яка йшла по лівому узбіччю. У подальшому автомобіль зіткнувся з бетонною огорожею.

Внаслідок цієї ДТП дівчину-пішохода з тяжкими тілесними ушкодження було госпіталізовано у реанімаційне відділення районної лікарні, також травмовано пасажира автомобіля.

- Матеріали кримінального провадження будуть відкриті підозрюваному та потерпілим для ознайомлення, після чого обвинувальний акт щодо особи буде скеровано до суду для розгляду по суті, - повідомив прокурор.

Відповідальність за вчинення зазначеного кримінального правопорушення передбачена у виді позбавлення волі на строк від 3 до 8 років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до 3 років або без такого.

Про це повідомляє прес-служба прокуратури Рівне нської області