За добу до поліції надійшло 31 повідомлення про скоєння крадіжок. За 18 фактами відкриті кримінальні провадження за статтею 185 (крадіжка) Кримінального кодексу України.

До поліції звернувся 35-річний житель села Яцьковичі Березнівського району та повідомив, що невідома особа з його приватного підприємства, яке розташоване у селі Моквин скоїла крадіжку бензопили. Правоохоронці встановили, що крадіжку скоїв 25-річний місцевий мешканець. Триває досудове розслідування.

Оперуповноважені Рівне нського відділення поліції встановили, що крадіжку грошей з банківської картки 30-річного жителя селища Клевань скоїла 29-річна місцева мешканка.

До Кузнецовського відділу поліції повідомив 51-річний місцевий житель, що невідома особа викрала його банківську картку, з якої зникло 1473 гривні. Правоохоронці встановили, що крадіжку скоїли 20-ти та 29-річний мешканці Кузнецовська. За частиною 1 статті 185 Кримінального кодексу України ведеться досудове розслідування. Про це повідомили у відділі комунікації ГУНП в Рівне нській області.