Учора, 22 грудня, у Рівному презентували результати півторарічних напрацювань робочої групи, яка працювала над створенням бренду міста. Як тільки зображення бренду з'явилось в соцмережі, інтернет-користувачі активно почали його обговорення. Як виявилось, асоціації виникають не з позитивних.

Рівне нський експерт у галузі ЖКГ Сергій Пінчук на своїй сторінці у ФБ пише: "Логотип - ніякий, ні про що. Місто-діра. А от концепція бренду непогана - якщо її очистити від мішури, отримаємо Місто Комфортне Для Дітей. Отже, все не так погано, просто треба підчистити-перемалювати+"

Рефлексії після презентації бренду міста Рівне :Логотип - ніякий, ні про що. Місто-діра.А от концепція бренду непогана...

Опубліковано Сергієм Пінчуком 22 грудня 2015 р.

Рівняни креатив столичних дизайнерів не оцінили. Бренд порівняли з дірою, або й уроборосом (змій, який пожирає власний хвіст).

Фотограф Олександр Харват коментує: "Слів нема, точно символ діри, прірви, куда намагаються запихнути Україну і усіх нас... Таке враження, що цей шедевр ваяли ні художники, ні дизайнери".

Анатолій Бондарчук: "Щось я думав, що буде коло. Я не фахівець у брендуванні. Логіка якась у цьому логотипі є, але інтуєтиано відчувається, що щось не те. Я так розумію, що комфорт зобразили колом. Ідея з комфорту хороша, але по факту чи це стратегія розвитку міста сказати важко".

Олександр Осовець: "Все рівно корисна робота. Як мінімум, зараз є гарна нагода, вирішити, що це не підходить, і дружно, відповідально, продуктивно, без прогулів, - зробити те, що потрібно. Я відчуваю, що організатори процесу виразять готовність, усіх бажаючих долучити до цього процесу, і самі учасники нової робочої групи - визначать, по якій процедурі, за якими правилами самоорганізації цього процесу, зроблять на порядок кращий продукт?"



pic

pic

pic

У спільноті "РОВНО/РІВНЕ" у ФБ рівняни вже порівняли новий бренд з діркою від бублика, нулем, дірою, або й просто слід від брудної чашки. Користувачі пишуть: насправді наше місто важко назвати комфортним. І пропонують знайти інший символ Рівного: "А нахіба нам ще один бренд? у нас є "чудові" дороги якими місто славиться давно і далеко", - пише користувач Avrora OnlySmile.

pic

pic

pic

pic