Головне не лише будувати чи ремонтувати, а й берегти те, що зроблено. Про це як ніхто знають жителі села Грушвиця Рівненського району. Чимало років найбільшою проблемою для них була місцева дорога. Відремонтувати дорожнє покриття нарешті вдалося, тож тепер мешканці можуть комфортно дістатися до своєї роботи, а дітлахи до школи.

Жителям села Грушвиця таки увірвався терпець і вони вирішили діяти радикально. Конфлікт розпочався ще влітку. Вся справа у дорозі, яку селяни ремонтують, а вантажівки агрофірми, що обробляє поля поблизу села, одразу ж її руйнують. Тоді аби громаду почули, агрофірмі просто під офіс селяни привезли цілу вантажівку перегною. Спрацювало це чи щось інше - селяни не знають, та дорогу все ж відремонтували. Місцеві жителі новій дорозі раді, адже нарешті можна ходити по асфальту, а не у болоті.

Новий асфальт проклали на відрізках доріг Грушвиця - Мартинівка та Дядьковичі - Грушвиця. Загальна протяжність яких майже один кілометр. Дорожники наголошують, що відремонтувати дорогу вчасно змогли лише завдяки співпраці із місцевим підприємцем, який надав облавтодору безвідсотковий кредит.

Наразі всі ремонтні роботи завершилися. Дорожникам лишилося нанести лише дорожню розмітку.

На цьому співпраця між місцевими жителями та підприємцем не закінчується. Далі в планах - ремонт будинку культури.