Комунальний заклад «Рівненська обласна наукова медична бібліотека» Рівненської обласної ради надає низку сучасних послуг користувачам, найпопулярнішою з яких є електронна доставка документів. Та на цьому не зупиняються - у бібліотеці вже доступна нова інтернет-послуга для користувачів.

Ще однією новою послугою є віртуальна довідка – це онлайнова послуга, спрямована на оперативне виконання разових запитів віддалених користувачів, які пов’язані з пошуком інформації.

- Кожен медичний працівник має змогу отримати електронну копію статті, що знаходиться у фонді бібліотеки на свій робочий стіл. У цьому році лікарі нашої області активно користувалися такою послугою. Більше трьох тисяч копій статей було направлено в різні куточки Рівне нщини. Послуги медична бібліотека в 2015 році надавала безкоштовно, - повідомила директор комунального закладу «Рівне нська обласна наукова медична бібліотека» Рівне нської обласної ради Валентина Зарічнюк.

Докладніше про умови і можливості віртуальної бібліотечної служби: Електронна доставка документів - http://ronmb.org.ua/elektronna-dostavka-dokumentiv; Віртуальна довідка - http://ronmb.org.ua/virtualna-dovidka-2.