У Рівненській школі числом 18 відбувся традиційний обласний дитячий турнір із шахів «Святий Миколай у кожну хату». Юні спортсмени мали можливість не лише проявити себе, а й отримати цінні подарунки.

10-річний учасник турніру Владислав у шахи грає з дитинства. Каже, цей вид спорту йому подобається, а ще отримує задоволення від самого процесу гри. А наполегливі тренування дали йому можливість перемогти у своїй віковій категорії.

Загалом 140 юних шахістів взяли участь у цьогорічному турнірі. Змагання серед юнаків та дівчат проводилися у 3 вікових категоріях за швейцарською системою в 9 турів. В обласній федерації шахів переконують - учасники цьогоріч дуже активні, особливо найменші шахісти.

Привітали юних шахістів з перемогами, а також допомогли в організації турніру і представники Радикальної партії Олега Ляшка на Рівне нщині . Зокрема голова обласної організації Оксана Лозова переконана, що діти - це майбутнє України, тому сприяти їхньому розвитку - це обов'язок дорослих.

Традиційно до організації турніру долучився і голова обласної федерації шахів та очільник облради Володимир Ковальчук. Переконаний, що подібні заходи сприяють саме розвитку інтелектуального потенціалу дітей. Над цим хочуть попрацювати і в майбутньому.

А вже після закінчення турніру діти отримали солодкі подарунки від народного депутата України Андрія Лозового.