Мрії здійснюються. Про це вже знає семирічна Ангелінка Яценя учасниця благодійної акції "Добро на Різдво". Лишень минулого тижня ми знайомили Вас із дівчинкою та її мрією - піаніно. Через день після виходу сюжету у ефір знайшлися люди, які захотіли здійснити бажання Ангелінки.

Минулого понеділка у Новинах Рівного ми розповідали про першу учасницю спільної благодійної акції Палацу дітей та молоді та телеканалу Рівне 1 "Добро на Різдво" Ангелінку Яценю. Школярка мріяла про піаніно, вона щонайменше тричі у тиждень відвідувала музичні заняття та головного - інструменту вдома не мала. Вчилась азам на паперовому піаніно.

Сьогодні мрія дівчинки здійснилась. Відгукнулась небайдужа рівнянка, яка вирішила подарувати Ангелінці такий омріяний інструмент. Називатись не побажала, адже переконана добро ще й на Різдво потрібно робити щиро, не рекламуючи подібні вчинки. А привезти в оселю дівчинки піаніно зголосились інші рівняни, яким теж не все одно.

Дівчинка захопливо спостерігає, як інструмент заносять, збирають. А вже згодом її неможливо відтягнути від своєї мрії.

У здійснення мрій вірить і її мама Руслана.

Ангелінка четверта дитина, мрія якої здійснилась завдяки акції "Добро на Різдво". Та на цьому зупинятись організатори не збираються.

Тож щоб здійснити мрії і інших учасників благодійної акції "Добро на Різдво" шукайте інформацію на сайтах телеканалу Рівне 1 та Палацу дітей та молоді. Робімо разом добро на Різдво.