Ще як мінімум чотири операції потрібно зробити маленькій квасилівчанці Ангелінці Карпук. Дівчинка, якій зараз півтора року, народилася з вродженою вадою – відсутністю пальчиків на правій руці.

Українські хірурги з Одеси взялися відновлювати кожен пальчик окремо. Але для цього потрібні значні суми коштів, тож родина Ангелінки просить про допомогу.

За словами мами дівчинки Анастасії Карпук, рік тому планувалося, що операцію по відновленню пальчиків руки зроблять у Ізраїлі, але потрібної суми коштів тоді назбирати так і не вдалося:

- Тоді зібрали лише половину з необхідної суми. 40 тисяч гривень одразу ж витратили на консультацію. Далі ж нам запропонували робити операцію, яка мала коштувати 42 тисячі доларів. Але подібної суми у нас не було. Тож вирішили лікуватися в Україні.

Лікар-хірург Ірина Гарбузняк з Одеси запропонувала відновлювати кожен пальчик окремо.

Кілька місяців тому вже провели перше хірургічне втручання. Відновили Ангелінці великий пальчик. Наступна операція буде на вказівному пальчику. Її потрібно зробити, коли дитині виповниться 2 роки. 15 тисяч гривень на неї вже зібрали. Ще нам потрібно 25 тисяч. Тож знову звертаюся до усіх небайдужих людей з проханням про допомогу.

Кошти можна перерахувати на картку «Приватбанку»: 5168 7572 7164 1732. Карпук Анастасія Миколаївна.

Контактний телефон: 098-546-32-27.

Група допомоги Ангелінці Карпук в соціальній мережі «Вконтакті».

Про це повідомляє прес-служба громадської організації «Новий Квасилів».

pic

pic

pic

pic

pic