Різдво прийде до кожного. Не залишаться без уваги й самотні та малозабезпечені сім'ї. У новорічні свята їм даруватимуть тепло та радість Волонтери Різдва. Тож, кожен рівнянин може зробити добру справу та принести свій подарунок. Хто вже спробував стати волонтером Різдва та як долучитися до благодійної акції далі у сюжеті.

Директор Рівне нського академічного музично-драматичного театру Володимир Петрів завітав до волонтерського Різдвяного центру разом із сином. Розповідає, - прийшли аби подарувати частинку тепла та радості людям, які цього потребують.

Долучилися до акції "Доброго Різдва" і представники освіти. Катерина Сичик разом із онукою Марією прийшли, щоб залишили свої подарунки та щирі привітання самотнім людям.

Художній керівник зразкового ансамблю танцю "Полісяночка" Євгенія Жемчугова не залишилась осторонь і також завітала до Волонтерського Різдвяного центру. З нею прийшла і її 7-річна онука - Злата.

У Різдвяному центрі робота кипить. Місцеві активісти допомагають збирати, а також прикрашати подарунки. Одинадцятикласниця Анастасія - одна з перших волонтерів, яка долучилася до благодійної акції. Каже, - творити добро повинен кожен - не залежно від соціального статусу.

Самотніх людей на Рівне нщині чимало. Однак, на всіх подарунків не вистачає.Тож, організатори закликають, щоб кожен небайдужий зробив свій внесок у добру справу. Акція триватиме до 30-го грудня у Виставковій залі міського Будинку культури. Інеса Пославська, Артем Лаговський