Він взяв 15 тисяч гривень від чоловіка за повернення авто. Воно вже тривалий час стояло на території відділку як речовий доказ у кримінальному провадженні, але власнику його не поспішали віддавати. Коли той спитав у чому справа – оперуповноважений виставив суму – 15 тисяч гривень і авто мовляв знову твоє. У справу втрутилась прокуратура, куди й поскаржився власник легковика.

Два місяці тому у рівнянина викрали автомобіль «Мазда». Він сам його згодом знайшов на сайті оголошень. Легковик вже був виставлений на продаж. Повідомив про це у поліцію.

Автомобіль Мазда правоохоронці поставили на території відділку поліції і повертати власнику не поспішали. Оперуповноважений став вимагати від власника 15 тисяч гривень. Той нібито погодився заплатить, але одночасно написав заяву у прокуратуру. Передача коштів відбулась у адмінприміщенні автосервісу у Рівному.

Поліцейського затримано і поміщено в ізолятор тимчасового тримання. Вирішується питання про відсторонення його від посади. Чоловік шість років працював на посаді. Поки жодних показів він не дає. Чотири року тому цей правоохоронець вже отримував хабар. Але «вийшов сухим з води». У справі проходив як свідок. Цього разу йому загрожує від 8 до 12 років у в’язниці.