Через кілька годин пораненого знайшли місцеві мешканці і передали до рук медиків, а двох студентів також знайшли, тільки поліцейські. Хлопці вже були умовно засуджені, тепер їм світить реальний термін за гратами.

Перебуваючи у районі пивзаводу у Рівному власник Мазди зайшов у місцеве кафе. Коли вийшов на вулицю, двоє невідомих молодиків, які відпочивали у цьому ж закладі, помітили захмелілого чоловіка та запропонували підвезти додому на його ж автомобілі. Власника іномарки заштовхнули на заднє сидіння та поїхали у напрямку виїзду з Рівного.

У безлюдному місці поблизу села Колоденка хлопці силоміць витягнули чоловіка та почали бити. За що — згодом так і не змогли пояснити поліцейським. Після тілесної «розправи», чоловіка знову вкинули до салону авто і поїхали далі.

У селі Жаврів зловмисникам довелося міняти пробите колесо в іномарці, після чого залишили чоловіка у полі, а самі поїхали далі. Втім, подорож тривала недовго. Через пошкоджене теж саме колесо молодикам довелося залишити «Мазду» при дорозі. Прихопивши з собою мобільний телефон власника, годинник, документи та ключі, подалися пішки у Колоденку, де проживав один із них.

Наступного дня побитого знайшли місцеві. Доставили у рівненську ЦМЛ. Медики діагностували у нього розрив зв’язки колінного суглоба, численні забої голови, рук та ніг, деформацію носа, струс головного мозку. Патрулюючи у Рівному, працівники поліції на узбіччі при виїзді з обласного центру виявили викрадену «Мазду».