24 грудня в Здолбунівській райдержадміністрації відбулась презентація автомобіля для осіб з особливими потребами, а саме для інвалідів-колясочників. Це авто отримало назву «Інва-таксі».

Нещодавно Здолбунівським районним територіальним центром соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Здолбунівської райдержадміністрації придбано спеціалізований автомобіль для перевезення, що користуються інвалідними візками, адже нині в районі проживає близько 3,5 тисячі інвалідів, з них 171 пересуваються на візках.

До вирішення цього питання долучилися як сільські територіальні громади так і міська. Зокрема, Пятигірська, Маломощаницька, Новомощаницька, Урвенська, Копитківська, Новосілківська, Бущанська, Півченська, Богдашівська, Спасівська, Старомощаницька, Глинська, Здовбицька сільська рада і Здолбунівська міська рада. Частину коштів було виділено з районного бюджету.

Автомобіль обладнаний спеціалізованим гідравлічним підйомником для візочків, і розрахований на вагу не більше 150 кг.

pic

Для того, щоб замовити БЕЗКОШТОВНО інва-таксі для осіб, що пересуваються на візках варто лише зателефонувати за номером телефону «2-50-24» і зазначена послуга буде надана.

Про це повідомляє прес-служба Здолбунівської РДА.