Перший місцевий традиційно вітав рівненських дітлахів - учасників Дитячої телестудії з Новорічними святами. На новорічному ранку розважали малюків казкові герої та ведучі Дитячої телестудії. В яких костюмах на свято завітали малюки бачили наші журналісти.

Снігуроньки, феї, зайчики, гноми та діди морози. В таких казкових героїв перевтілились малята - учасники "Дитячої телестудії". Любомир на свято прийшов в костюмі короля ельфів, адже дуже полюбляє цей мультик.

Мама трирічного хлопчика переконує такі заходи дуже корисні для діток. Наголошує, Любомиру сподобалось брати участь в "Дитячій телестудії", а море задоволення йому принесло дивитися себе по телевізору.

На Новорічному святі діток вітали казкові персонажі і звичайно ж Дід Мороз та Снігуронька - улюблені святкові герої. Крім того, малюки переглянули лялькову виставу. Проведення новорічного дійства для дітей вже стало доброю традицією. А "дитяча телестудія "Рівне 1" з кожним роком розвивається і все завдяки здібним та талановитим діткам.

Після перегляду вистави дітки отримали подарунки та фірмові кульки Першого місцевого.