Якому кольору віддати перевагу в оформленні новорічного інтер'єру? Від якого традиційного новорічного атрибуту можна відмовитися в цьому році? Ми розглянули 5 яскравих прийомів, які допоможуть оригінально прикрасити інтер'єр до Нового року.

Кольорові фантазії в рік Мавпи

Так як наступний рік Вогненної червоною Мавпи, то фаворитом у новорічному інтер'єрі стане червоний колір і всі його відтінки. Як його врівноважити у святковому просторі? Ідеальними союзниками цього активного кольору стануть класичний новорічний зелений і білосніжний білий.

Такі відтінки внесуть в атмосферу будинку нотки свіжості. Це можуть бути серветки, святкова скатертина, декоративні подушки, чохли або стрічки на стільці. У прагненні задобрити господиню року, дизайнери не рекомендують занадто захоплюватися колірними поєднаннями. В інтер'єрі діє правило трьох кольорів. Якщо буде багато інших відтінків, інтер'єр буде строкатим і не гармонійним.

У новорічному оформленні допускається золотий і срібний блиск. Доречні життєрадісні помаранчеві відтінки, а також бузковий або фіолетовий колір.

pic

Декор і ялинка: винахідливість на першому місці

Оформлення новорічного інтер'єру - процес захоплюючий, він налаштовує на хороші думки, тому й піднімає градус настрою. Це відмінний час для сміливих експериментів. У 2016 році по Східним гороскопом символом року стане Вогняна Мавпа. Вона володіє веселою вдачею і любов'ю до всього яскравого і епатажного. Тому дизайнери рекомендують спробувати найнеймовірніші комбінації в декорі. Ялинки можуть бути з різних матеріалів і неймовірних конструкцій.

pic

Тропічний талісман

Як оформити інтер'єр до Нового року з прицілом на майбутнє? Це той випадок, коли потім точно не потрібно виносити ялинку з дому. У рік Мавпи цілком доречно оформити простір в тропічному стилі. Тоді замість ялинки - пальма, а ялинкові композиції виконані з фруктів. Підкреслити тропічну атмосферу допоможуть фігурки екзотичних тварин, мавп (символу 2016 року), зображення океану або джунглів.

pic

Стихія вогню

За Східним гороскопом покровителем року буде стихія Вогню. На Новий рік в усьому світі прийнято запалювати свічки. Їх мерехтіння упереміш з блиском мішури наповнює будинок чудесною святковою атмосферою.

У Рік Вогняної Мавпи без свічок ніяк не обійтися. Для святкового столу краще всього вибирати невеликі свічки в плаваючих свічниках, з невеликими бортиками. Це безпечне рішення, завдяки якому можна спокійно спілкуватися і не боятися, що свічки оплавятся на скатертину. Навіть у свято не варто забувати про запобіжні заходи.

pic

Чим прикрасити?

Головним трендом новорічного сезону вважається ялинка, прикрашена однотонними кулями. Цього року фаворитами такого декору стануть червоні і помаранчеві іграшки. Але модні експерти рекомендують також прикрашати ялинку засушеними лимонними і апельсиновими часточками, цукерками на червоних атласних стрічках і фігурними пряниками. Мавпа - персонаж особливий, їй це сподобається.

pic