Працівники поліції Рівненщини, які здійснюють нагляд за безпекою дорожнього руху, затримали водія, який в салоні іномарки перевозив понад три кілограми «сонячного каміння».

26 грудня близько 19 години поблизу села Забороль Рівне нського району працівники роти ДПС ДАІ, підпорядкованої Головному управлінню Національної поліції в Рівне нській області, зупинили автомобіль «Volkswagen Sharan». За кермом транспортного засобу перебував 36-річний житель міста Хмельницький.

Під час перевірки реєстраційних документів та спілкування з працівниками поліції водій помітно нервував, що і викликало підозру у правоохоронців. Провівши візуальний огляд транспортного засобу, поліцейські виявили пакет, у якому знаходилося каміння бурштину вагою понад три кілограми.

На місце події викликали слідчо-оперативну групу Рівне нського відділення поліції.

Відомості за цим фактом внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 1 статті 240 Кримінального кодексу України (порушення правил охорони або використання надр). Вилучене правоохоронцями каміння направили та на експертизу. Проводиться досудове розслідування.



pic

pic

pic

pic

pic

pic

Повідомляє відділ управління превентивної діяльності ГУНП в Рівне нській області.