За минулі вихідні на території області зареєстровано 8 дорожньо-транспортних пригод, у яких 1 особа загинула та 8 травмовано.

25 грудня в місті Сарни на вулиці Бєлгородській водій автомобіля «VOLKSWAGEN CADDY», 1986 року народження, місцевий житель, з невідомих поки причин, допустив наїзд на пішохода, 1972 року народження, жителя міста Сарни. Внаслідок ДТП пішохід отримав тілесні ушкодження та був госпіталізований в травматологічне відділення Сарненської ЦРЛ.

25 грудня в місті Рівне на вулиці Київській водій автомобіля «TOYOTA LAND CRUISER PRADO», 1966 року народження, житель міста Рівне , з невідомих поки причин, допустив зіткнення з автомобілем «RENAULT MASTER» під керуванням жителя міста Корець, 1980 року народження. Внаслідок ДТП водій автомобіля «TOYOTA LAND CRUISER PRADO» отримав тілесні ушкодження та був госпіталізований в травматологічне відділення ЦМЛ м. Рівне .

Того ж дня в селі Здовбиця водій автомобіля «Opel Vivaro», 1966 року народження, житель міста Здолбунів, з невідомих поки причин, допустив наїзд на електроопору. Внаслідок ДТП: пасажир автомобіля «Opel Vivaro», 1982 року народження, жителька села Орестів, отримала тілесні ушкодження та була доставлена в травматологічне відділення Здолбунівської ЦРЛ, після надання медичної допомоги відпущена додому: - пасажир автомобіля «Opel Vivaro», 1977 року народження, жителька Здолбунівського раойну, отримала тілесні ушкодження та була госпіталізована в травматологічне відділення Здолбунівської ЦРЛ, після надання медичної допомоги відпущена додому.

26 грудня в місті Радивилів на вулиці О. Невського велосипедист, 1963 року народження, жителька міста Радивилів, з невідомих поки причин, допустила зіткнення з мотоциклом «УРАЛ М-67» під керуванням жителя міста Радивилів, 1988 року народження. Внаслідок ДТП: велосипедист отримала тілесні ушкодження та була госпіталізована в реанімаційне відділення Радивилівської ЦРЛ.

26 грудня в смт Квасилів на вулиці Рівне нська водій, 1980 року народження, житель Рівне нського району, керуючи автомобілем «ЗАЗ ДЕО», з невідомих поки причин, здійснив наїзд на пішохода, 1980 року народження, жителя міста Здолбунів-2. Внаслідок ДТП пішохід отримав тілесні ушкодження та був

27 грудня у відділення травмпункту ЦМЛ міста Рівне звернувся житель обласного центру, 1986 року народження, який отримав тілесні ушкодження в результаті дорожньо-транспортної пригоди 27.12.2015 близько 02:15 на перехресті вулиць Соборна-Дорошенка в місті Рівне , у якій невідомий водій на автомобілі «NISSAN TIIDA» сірого кольору допустив зіткнення з автомобілем «ВАЗ 21124», під керуванням жителя міста Рівне , 1986 року народження. Невідомий водій автомобіля «NISSAN TIIDA» з місця пригоди зник в невідомому напрямку. Внаслідок ДТП: пасажир отримав тілесні ушкодження та після надання медичної допомоги, залишив лікувальний заклад.

Також, 27 грудня, в селі Олибів Дубенського району невідомий водій на невстановленому мопеді, з невідомих поки причин, здійснив наїзд на пішохода, 1998 року народження, жительку Дубенського району. Мопедист з місця пригоди зник в невідомому напрямку. Тривають пошуки водія та мопеда, які причетні до цього ДТП. Внаслідок ДТП: пішохід отримала тілесні ушкодження та була госпіталізована до Рівне нської дитячої обласної лікарні.

Повідомоляє відділ управління превентивної діяльності ГУ Національної поліції в Рівне нській області.