оворічне свято з яскравою ялинкою та казковими героями місцева влада організувала для дітей села Кустин Рівненського району. Для більш, як 150-ти малюків справжню новорічну атмосферу створив Рівненський театр ляльок. На дітей чекав Дід Мороз, веселі конкурси, цікава вистава та смачні подарунки. Більше у сюжеті наших журналістів.

Сніжинки, принцеси, вовчики, лисички, пірати, червоні шапочки – кого тільки не зібралося на новорічний ранок у селі Кустин Рівне нського району. Всі ці хлопчики і дівчатка старанно підготувались до новорічного дійства. Адже на святі вони були не тільки глядачами цікавого видовища, але й учасниками різноманітних веселих конкурсів.

Жодне свято, а особливо новорічне, не обходиться без подарунків та сюрпризів. Так, окрім новорічного ранку дітлахи змогли переглянути ще й жартівливу виставу. А наприкінці кожен отримав солодкі подарунки. Директор школи наголошує, що таке яскраве свято вдалося організувати, лише завдяки спонсорській допомозі.

Привітати малечу зі святом прийшла і депутат Рівне нської районної ради Катерина Усач. Позитивні емоції, можливість проявити себе, а ще – велике задоволення від спілкування. Ось основна мета заходу, каже Катерина Усач.

Радість, забави, подарунки, зустріч із казковими героями — одним словом, незабутнє свято, а головне впевненість - що дитячі мрії неодмінно збудуться.