На вулицях Луцька чоловік нападав на людей з ножем. Двоє потерпілих госпіталізовано у лікарню.

Зловмисника вже затримали, пише volynpost з посиланням на прес-службу волинської поліції.

До чергової частини міського відділу поліції надійшли повідомлення про нанесення тілесних ушкоджень. Перше повідомлення надійшло з лікарні, загалом правоохоронці зареєстрували три таких випадки, які сталися у різних районах обласного центру. В усіх випадках зловмисник застосовував ніж.

Чоловік нападав на перехожих та наносив їм удари ножем. Двоє потерпілих з колото-різаними ранами госпіталізовані у лікарню.

На затримання нападника орієнтували усі наряди, які несли службу по забезпеченню охорони громадського порядку у місті. Правопорушника затримали. Знаряддя скоєння злочину вилучили.

– Група швидкого реагування виїхала на місце події. За прикметами поліцейські затримали зловмисника. Ним виявився 35-річний житель Луцького району, – повідомив заступник начальника Луцького відділу поліції Сергій Тягунов.

За вказаними фактами слідчі відкрили кримінальні провадження за ч. 1 ст. 121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження), ч. 4 ст. 296 (Хуліганство) Кримінального кодексу України. Чоловік затриманий та перебуває в ІТТ Луцького ВП. Вирішується питання щодо обрання міри запобіжного заходу.