Жителі села Городище у Рівненському районі повідомили журналістам "Рівне 1" про проблеми з електрикою.

- По вулиці Набережній вже 3 дні немає світла. В нас маленькі діти, не можемо включити котли. В хаті ні світла, ні тепла, - розповіли жителі Городища. Вони нарікають, що працівники Рівне обленерго приїжджали, але нічого не зробили.

Як повідомили у прес-службі ПАТ "Рівне обленерго", причина відсутності електрики - чергова крадіжка. Невідомі злили оливу з трансформаторної будки. Щоб світло з'явилось у будинках на Набережній, потрібно залити оливу у трансформатор, та й сам трансформатор потребує ремонту. Втім пообіцяли, що вже сьогодні електрика буде.

Крім цього, за словами Андрія Пермякова, прес-секретаря ПАТ "Рівне обленерго", трансформатор знаходиться у такому місці, що мешканці повинні були б побачити, як невідомі крадуть оливу. Тому енергетики вкотре закликають мешканців області: при виявленні робіт по демонтажу обладнання або зливу масла на підстанції, зняття дротів ліній електропередач, несанкціонованих робіт поблизу ліній електропередач, фактів відкритих дверей підстанцій та проведення будь-яких робіт людьми, які не є працівниками енергокомпанії (це можна визначити по спецодягу та напису на машині) повідомляйте компанію та поліцію.