Спорт став ближчим до рівненських дітлахів. Тепер на проспекті Миру, 4 - відремонтований ігровий майданчик. Замість старих воріт та поржавілої огорожі тут усе по-новому. Діти можуть у будь-який час прихопивши м'яча активно відпочити.

Щойно відремонтований ігровий майданчик на проспекті Миру, 4, у Рівному - рясніє дітлахами. Кожен хоче пограти у футбол та випробувати новенькі ворота на міцність. Замість старого майданчика з нерівним полем та поламаною огорожею, - тут все по-новому. Новенькі футбольні ворота, надійна сітка на огорожі та рівна поверхня поля засипана дрібним щебенем. Все це зробили для того, аби заняття спортом тут стали зручними та безпечними.

Дітям майданчик сподобався, зізнаються, що грати у м'яча на ньому - тепер одне задоволення. Радіють, що тепер буде чим зайнятися у позашкільний час.

Коли дозволятимуть погодні умови - на майданчику заллють льодовий каток для гри в хокей. Також, згодом, тут встановлять і освітлення. На вхід до майданчика замка не вішатимуть, тому пограти у м'яча або хокей тут зможе кожен у будь-який час. Ремонт майданчика обійшовся у 224 тис. грн. з міського бюджету.