За минулу добу на території області зареєстровано 4 дорожньо-транспортних пригоди, в яких 4 особи травмовано. Незаконних заволодінь транспортними засобами скоєно не було. Усього виявлено 5 порушень Правил дорожнього руху, з яких 2 — керування транспортним засобом у нетверезому стані.

29 грудня о 11:20 в місті Острог на перехресті вулиць Мануїльської та Островського водій автомобіля марки «Seat Leon», 1969 року народження, житель міста Острог, здійснив наїзд на місцеву жительку, 1938 року народження. Причини ДТП поки що невідомі.

Внаслідок аварії пішохід отримала травми, з якими була доставлена в приймальне відділення Острозької ЦРЛ. Після надання медичної допомоги відпущена додому.

Читайте також: У рівненському тролейбусі травмувалась пасажир

О 20:30 на вулиці Зірненська міста Березне водій, 1984 року народження, житель села Зірне, керуючи автомобілем «Peugeot Expert», здійснив зіткнення з автомобілем «ВАЗ-2107», під керуванням місцевого жителя, 1987 року народження.

Внаслідок ДТП водій автомобіля «ВАЗ-2107» отримав тілесні ушкодження, з якими був госпіталізований в хірургічне відділення Березнівської ЦРЛ.

Про це повідомили у відділі управління превентивної діяльності ГУНП в Рівне нській областію

До теми: На Рівне нщині зіткнулись автобус та автомобіль