Сайт Rivne1.tv презентує рейтинг найбільш обговорюваних тем з життя Рівного та області у 2015 році. Якими подіями найактивніше цікавилися рівняни у березні - читайте далі.

Найрейтинговішою темою березня стало обговорення мобілізації на Рівне нщині . Міський військовий комісар Сергій Названов розповів про підсумки проведення першої черги мобілізації та особливості проведення мобілізаційної компанії в Рівному та Рівне нському районі.

На початку березня у зоні АТО загинув викладач з Рівного. Старший лейтенант Карнаухов Микола Миколайович проживав у Рівному, 1965 року народження. Був мобілізований Рівне нським міським військовим комісаріатом в лави 57-ї бригади збройних сил України.

У Рівному невідомий згвалтував та порізав дівчину. Нещастя сталося у провулку Граничний, неподалік вулиці Грушевського. Місцеві мешканці почули як хтось кличе на допомогу. Вийшли і побачили поранену дівчину, яка лежала на вулиці. Її згвалтував та порізав шию невідомий, який втік з місця пригоди.

На Рівне нщині п'яний міліціонер скоїв ДТП і... тричі втікав з місця пригоди. Подія трапилась в селі Оженин, Острозького району.

У Рівному 9-річний хлопчик повісився на вішалці шафи. Трагедія сталася 2 березня у квартирі на вулиці Н. Хасевича. Більше подробиць - дивіться у сюжеті.

А у Дубровицькому районі нелегально добували бурштин. Через сутички 200 бурштинокопачів побили 40 міліціонерів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Рівному міліціонери довели маленьку дитину до істерики [ВІДЕО]

Учасниця проекту "Голос діти" - Катерина Качановська, дізналась секрет успіху [ВІДЕО]