Напередодні Новорічно-різдвяних свят у Рівному простіше поділитись родинним теплом із тими, хто цього не абияк потребує. Вже втретє в нашому місті триває благодійна акція Палацу дітей та молоді та телеканалу Рівне 1 "Добро на Різдво". А в ефірі Першого місцевого ми щодня розповідаємо про дітей-учасників акції, які діляться із глядачами своїми мріями, і які можливо саме ви захочете здійснити. Чергова історія, про непосидючого Романа Денисенка та його бажання.

Цей активний, непосидючий втім доволі зосереджений хлопчина шестирічний Роман Денисенко. Він вихованець центру ранньої педагогічної реабілітації та соціальної адаптації дітей з особливими потребами «Пагінець». Має діагноз аутизм. Він і малює, і танцює, дуже любить заняття у басейні. А ще хлопчик обожнює тварин, особливо котів. Ромчик третя та дуже очікувана дитина у родині, розповідає мама Людмила.

Він старанно збирає конструктор. Цікавиться камерою. А ще Ромчик разом із мамою співає.

Ромчику ще важко дається побудова речень та мова, однак він вже точно знає, що хоче від головного чарівника року.

Мама Ромчика Людмила не дивується вибору синочка, адже планшет не лише розважатиме її дитину, а й дозволить розвиватись.

Якщо Ви хочете здійснити мрію маленького Ромчика шукайте інформацію, як це зробити на сайтах телеканалу "Рівне 1" та Палацу дітей та молоді. Робімо разом "Добро на Різдво".