Голова обласної ради представив колективу комунального закладу «Обласний інформаційно-аналітичний центр медичної статистики» Рівненської обласної ради нового начальника. Ним став Микола Пахнюк.

І до медицини, і до статистики новий керівник має безпосереднє відношення. З 1996-го по 2006-ий рік Микола Пахнюк працював завідуючим інформаційно-аналітичним відділом Рокитнівської ЦРЛ, з 2006-го по 2008-ий – заступником голови Рокитнівської райдержадміністрації, у 2008-му – головним лікарем Сновидовицької лікарської амбулаторії загальної практики сімейної медицини в Рокитнівському районі.

Окрім того, з 2008-го по 2010-ий рік він працював начальником відділу статистики у Рокитнівському районі Головного управління статистики у Рівне нській області, з 2010-го по 2012-ий – директором ДП СЛАП «Рокитнівський держлісгосп», з 2012-го по 2013-ий – виконуючим обов’язків головного лікаря Карпилівської дільничої лікарні Рокитнівського району. З 2013-го року і до призначення у Обласний центр медичної статистики Микола Пахнюк завідував Карпилівською лікарською амбулаторією загальної практики сімейної медицини КЗ ОЗ «Рокитнівський районний центр ПМСД».

Повідомоляє прес-служба Рівне нської обласної ради.