Якщо вранці після святкування Нового року у Вас розколюється голова, а в дзеркалі Ви бачите зовсім іншу особу, тоді свято вдалося на славу. Ми вирішили розповісти про те, як швидко вийти з цього стану і повернутися до нормального життя.

1. Пити більше рідини. Похмільний синдром завжди супроводжується зневодненням організму, з'являється сильна спрага. Треба відновити водний баланс в організмі.


2. Хороший і тривалий сон - найкращий та перевірений спосіб лікування від похмілля. Чим довше ви поспите, тим менше будете мучитися від похмілля.


3. Звичайно обов`язковим є холодний душ. Ваш організм випробує чималий шок в Новорічну ніч. Тому після душу добре також випити склянку води з лимоном.


4. Випити кефір або кисле молоко - кефір домашнього приготування, так званий Кисляк. Запаси можна зробити заздалегідь, напередодні свята.


5. Хороший засіб для нормалізації кислотно-лужного балансу - аскорбінова кислота - вітамін С. Протягом трьох годин слід прийняти 3-5 г аскорбінки.


А якщо після застосування двох-трьох народних методів вам протягом декількох годин не стає краще, або стан навпаки погіршується, потрібно терміново звернутися до лікаря або викликати швидку допомогу.