Під час новорічних свят складно не набрати зайві кілограми. Складно, але можна! Ми вирішили поділитися цінними порадами, які допоможуть вам пережити новорічні вихідні, зберігши при цьому ідеальну форму.

Будьте чесні з собою. Не варто виправдовувати власну відсутність дисципліни і давати собі обіцянки типу: "Розвантажувальний день буде завтра, а сьогодні я можу і поїсти вдосталь". Замість цього пообіцяйте собі зробити відразу ж годинну гімнастику, можливо, це дозволить утриматися від зайвого шматочка торта.


Хороша чайна пауза і розслабить, і розширить судини, зігріваючи тіло зсередини, і додасть відчуття ситості. Однак, поки чай остигає, можна вже встигнути з’їсти порцію-другу десерту, або жменю цукерок. Що ж робити? По-перше, постаратися не підсолоджувати напої, якщо ви п’єте чай вприкуску з десертами, або ж спробувати цукрозамінник. По-друге, варто спробувати розбавляти і пити чай теплим замість гарячого, а замість цукерок вибрати фініки, багаті натуральними цукрами.


Ніколи не пропускайте сніданки і вечері через святкування. Інакше кажучи, якщо ви не хочете переїсти за святковим столом, то не «нагуливайте» апетит. Із-за відчуття голоду, яке вас переслідувало протягом усього дня, ви будете є дуже багато і дуже швидко, що негативно позначиться не тільки на вашій фігурі, але і на травленні.