Які злети і потрясіння чекають Україну в 2016 році? Чи припиниться війна? Чи будуть вибори? А ще що буде з Кримом? Яким буде курс долара? Чи житимуть українці заможніше? Відповіді на ці запитання можуть дати не лишень аналітики. Їх також читають по зорях. Тож яким буде рік, що настає та що чекає на кожного з нас, розповідає астролог Ірина Кравець.

- Завжди хочеться, щоб новий рік, був кращим, ніж попередній, - каже Ірина Кравець. - Але 2016-ий видасться складним. Суттєвого покращення не очікується. Але його видно вже у 2017 році. Жінка каже, що це буде рік контрастів. В Україні відбуватимуться позитивні події, але станеться і дві доволі серйозні негативні. Що саме це буде, спрогнозувати тяжко.

Долар ростиме, але будуть і позитивні зрушення в економіці

Тим часом, за словами астролога, Сатурн зараз знаходиться у сузір’ї Стрільця. А це передбачає кризу у владі. І простежуватиметься вона не лише в Україні, а й у багатьох інших державах. До середини вересня Юпітер буде у сузір’ї Діви. Це означає, що порядку не буде. Потім ситуація зміниться. Юпітер перейде у сузір’я Терезів і напруга спаде.

- Загалом в Україні будуть позитивні зрушення в економіці. Ми звикли, що фінансовий рівень залежить від курсу долара. Він у наступному році зросте, але таких стрибків, як у 2015-у не передбачається. Але через високі ціни люди багатшими не стануть. Загалом ми живемо на переході ер. Настає ера Водолія. А це означає зміну ментального напрямку. Можливі конфлікти на релігійному ґрунті, - розповідає пані Ірина. – Насправді люди мислять по-старому і хочуть, щоб хтось навів лад у їхньому житті. Але не можна нарікати на когось, доки сам дієш неправильно. Не буває так, щоб усе змінилося від помаху чарівної палички.

Над Україною літають янголи

Щодо болючої теми війни, то її не припинять у такий спосіб, який практикують зараз, переконує астролог. За її словами, угоди про перемир’я результату не дадуть. Потрібна зміна стратегії і тактики. Щодо Донбасу, то він номінально залишиться українським. Але насправді ситуація виглядатиме на зразок «ні туди, ні сюди».

Багато подій пов’язано з Кримом. Мирним шляхом він не зможе ні стати самостійним, ні увійти до складу України.

- За подіями останнього часу можна сказати, що над Україною таки літають янголи. У світі траплялися біди (маю на увазі збиті літаки, ту ж саму Сирію), але нашу країну вони все-таки обходили, - пояснює пані Ірина. – Українці завжди віддавали життя за 3 ідеї: віру, сім’ю та незалежність держави. Коли була критична ситуація – Майдан – люди надихалися однією сильною ідеєю. Вона об’єднувала мислення багатьох в один потік. Тому було заступництво сил. Але зараз люди стали агресивніші, обізлилися. Тому такого захисту не буде. Виникатимуть стихійні бунти, протистояння. Не можна допускати росту негативних емоцій.

Вибори нічого не змінять

У 2015 році був шанс щось змінити в медицині, однак таку можливість упустили, підсумовує астролог. Тим часом у 2016-ому навести лад у цій сфері буде складно. Однак очікуються позитивні кроки.

Разом із тим на осінь політики готуються до виборів. Але, за словами Ірини Кравець, проводити їх не варто. Люди не задоволені. Ті, котрі були при владі раніше, хочуть реваншу. Але кардинально це нічого не змінить. Буде тільки зміна облич. Тим часом рік втратиться. Бо Україна – не поле для експериментів. Перевибори призведуть до хаосу. Натомість зміни настануть тоді, коли закон буде один для всіх.

- Ні США, ні Європа від України не відступляться. Тим часом Росія буде по-тихеньку слабнути. До цього призведуть проблеми всередині країни, - прогнозує Ірина Кравець. – Щодо загрози ядерної війни, то її не видно. Це швидше блеф.

Однак, окрім прогнозу для України, астролог також розповіла, що чекає представників усіх знаків Зодіаку. Для Левів рік буде вдалим, а Стрільців чекає неоране поле роботи

В Овнів буде напружений рік. Представники цього знаку люблять гарячі емоції, екстрим. Але від подій 2016 року вони навряд чи отримають моральне задоволення і відчують внутрішню гармонію. А бажання і прагнення іноді будуть порожніми.

У Тільців буде багато роботи. Це матеріалісти, які виконуватимуть свою справу. У 2016 році вони збережуть надбання, які мали, але примножити їх навряд чи вдасться.

Близнюки починатимуть щось нове, змінюватимуть думку. Для них це буде рік непередбачуваних подій. Деякі представники цього знаку зловлять хвилю і для них посміхнеться удача. А для когось буде навпаки. Але хвилі будуть великими.

Для Раків рік буде морально важким. Представники цього знаку бояться невизначеності. А вона якраз буде. Раки переживатимуть – за майбутнє, за родину. Стресові ситуації будуть. Але представники цього знаку можуть ще й самі себе «накручувати».

А ось для Левів рік буде вдалим. Вони зможуть задовольнити амбіції, таки довести свою правоту, засвітитися. Словом, представники цього знаку матимуть гарні можливості.

Рік видасться особливо складний для Дів. Представники цього знаку люблять порядок. Але його якраз і не буде. Діви аналізуватимуть, що не так. Але їм не вистачить ресурсів щось змінити. Дехто займатиметься самоїдством. Представники цього знаку боятимуться починати новий етап у житті.

А ось для Терезів рік буде непоганим. Для них, як лампочка, світитиметься надія. Представники цього знаку будуватимуть плани, виконуватимуть місію із втішання, «розряджатимуть» ситуацію. Словом, потраплять у свою стихію.

Для Скорпіонів рік видасться складним. Їм буде важко зберегти надбання. Можливо, це стосуватиметься бізнесу. Але у 2016 році це навряд чи залишиться цілісним. Натомість рік буде вдалим для особистих стосунків, кохання, шлюбу. Матеріальні невдачі компенсуватимуться моральним підйомом.

Для Стрільців 2016 рік обіцятиме неоране поле роботи. Представники цього знаку матимуть безліч справ, вони йтимуть на барикади, допомагатимуть тим, хто цього потребує. Словом, будуть затребувані. Але на них можуть чекати стресові ситуації та так звані фізичні несподіванки – наприклад, аварії. Тому Стрільцям потрібно бути обережними.

Козероги, як китайці, мовчки виконуватимуть свою роботу. Вони займатимуться своєю справою, не чекаючи аплодисментів. І в результаті будуть тягнути те, що іншим не під силу.

Для Водоліїв рік буде непоганим. Їхня точка зору сприйматиметься, як ковток свіжого повітря. Представники цього знаку будуть на виду. Їм не потрібно боятися ризикувати. Варто йти вперед і навіть іноді спочатку щось робити, а тільки потім думати.

А ось для Риб рік видасться не дуже позитивним. Вони будуть «хлюпати» і казати «ай-ай-ай». Представників цього знаку накриватиме паніка. Сприятливої течії може і не бути. Але насправді Риби вміють плисти і проти неї. Просто деякі з них не завжди це роблять. Представникам цього знаку не варто перейматися загальнодержавними подіями. Ліпше сконцентруватися на сім’ї, на емоційній близькості.

Тим часом представникам усіх знаків Зодіаку астролог радить не впадати у відчай і бути добрішими.

- Нещодавно я прочитала одну притчу. Її можна трактувати як побажання, - каже Ірина Кравець. - У кімнаті горіли 4 свічки. Перша сказала, що вона – доброта. Але люди стали злими, тому свічка згасла. Друга сказала, що вона –віра. Але люди почали зневірятися, тому і ця свічка згасла. Третя виявилася любов’ю. Але через те, що люди стали більш черствими, також перестала горіти. Тоді в кімнату зайшла дитина і заплакала, адже там стало значно темніше, бо лишилася лише одна свічка. І тоді вона сказала: «Не плач, я – надія. І доки я горю, від мене можна засвітити інші свічки».

Інформація була опублікована на сайті "ВСЕ" http://vse.rv.ua/zhittya/1451663061-astrolog-iz-rivnenshchini-2016-stane-dlya-ukrayini-rokom-kontrastiv.html