Першого січня о пів на другу ночі до поліції надійшло повідомлення, що в річці Горинь, між селами Корчин та Звіздівка Костопільського району, знаходиться невідомий автомобіль.

Правоохоронці встановили, що близько першої години 38-річний житель села Ставок Костопільського району, перебуваючи за кермом автомобіля «Ford Scorpio», їхав у напрямку села Корчин. Виїжджаючи на дерев’яний міст через річку Горинь, чоловік не впорався з керуванням та допустив зіткнення з огорожею мосту. Некероване авто злетіло в річку. Керманич загинув, а пасажир, 29-річний житель села Корчин, власними силами вибрався із салону автомобіля та дістався берега.

Зараз він перебуває у Костопільській ЦРЛ. Чоловік розповів, що напередодні аварії, зустрічаючи Новий рік, вони вживали спиртні напої у кафе в селі Злазне. Потім сіли в автомобіль та попрямували додому.

Рятувальники за кілька годин із дна водойми дістали автівку та тіло загиблого.



pic



pic



pic



pic

Відомості за цим фактом внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 2 статті 286 Кримінального кодексу України. Проводиться досудове розслідування.

Про це повідомили у відділі комунікації ГУНП в Рівне нській області.