Уже не вперше у поле зору правоохоронців через водіння у нетверезому стані потрапляє син власника магазинів "Бахус" та "Сота" Олександр Юнчик. Втім, очевдно, "мажору" це сходило з рук. Адже чоловік і далі продовжує водити авто. Його 55-річному батькові Михайлу Юнчику належать магазини у Рівному, зокрема, сумнозвісний "Бахус", у якому в нічну пору доби, попри заборону міськвиконкому, продають алкоголь.

Нагадаємо, 1 січня цього року сина багатого батька рівняни помітили у центрі міста у стані алкогольного сп'яніння. Із пляшкою пива в руках чоловік сидів за кермом дорогої автівки "BMW X5". Небайдужі перехожі викликали слідчо-оперативну групу. Проте молодик відмовився від проходження медичного освідчення та від будь-яких пояснень. На місці події правоохоронці встановили, що Олександр Юнчик пошкодив металевий стовп освітлення. У поліції кажуть, що "мажора" неодноразово притягали до адміністративної відповідальності за розпивання алкогольних напоїв у заборонених місцях та появу у п'яному вигляді в громадських місцях, а також хуліганство та водіння авто без документів. Втім штрафи так нічому його не навчили. Очевидно, багатий батько допомагає не залишитися сину без авто, оскільки саме Михайлові Юнчику належить "BMW X5".

Наразі за фактом умисного пошкодження майна відкрите кримінальне провадження. Триває досудове розслідування. Зловмиснику, а точніше його батьку (очевидно, що син не платить штрафів) загрожує покарання у вигляді штрафу до 50 неоподаткованих мінімумів громадян, а це більше 60 тисяч гривень. Втім якщо батько цього разу вирішить не вигороджувати сина, то йому може загрожувати до 2 років виправних робіт та навіть позбавлення волі до 3 років. Проте, як показує практика, Михайло Юнчик сина Олександра у біді не залишає. І, очевидно, п'яний і небезпечний "мажор" далі їздитиме вулицями міста.

Джерело: сайт "ВСЕ"