Про це у депутатів Рівнеради на постійній бюджетній комісії просить керівник міського об`єднання парків культури і відпочинку Андрій Черепанов. Зокрема він зазначив, що на території парку ім. Шевченка потрібно провести ряд робіт.

- Прошу звернути увагу, що в парку багато проблем. Взагалі багато з тих проблем перекидаються з року в рік. В першу чергу хочу звернути увагу на придбання нового атракціону. Такий встановлений в Одесі, Харкові. Я думаю, він буде користуватися попитом та дасть змогу заробити парку. Крім того нам необхідно зробити капітальний ремонт літньої естради, на що я передбачив 780 тисяч. Є в нас потреба у встановленні огороджуючих конструкцій, бо багато сусідів на території парку, які ставлять свої забори, - сказав Черепанов.

- Ви кажете, що плануєте заробити 1,4 мільйона. Скажіть, скільки ви заробили у 15-му та 14-му році? – запитує депутат Роман Яворський.

- В нас сезонний характер робити. В нас близько 50 чоловік працює в сезон, коли парк працює на повну. Стосовно динаміки за останні три роки. Нам вдалося багато чого. В сумах – за 15-ий рік ми заробили не менше мільйона гривень, не можу точно сказати, - повідомляє Андрій Черепанов.

Працівниця парку повідомила, що протягом 2015 року парк заробив один мільйон вісімдесят тисяч гривень. Ці кошти, за словами Андрія Черепанова, пішли зокрема на господарську діяльність.

Джерело: charivne.info