На автодорозі Київ-Чоп поблизу села Старий Корець 24 грудня невідомий водій здійснив наїзд на 47-річниного місцевого жителя та зник з місця пригоди. Пішохід від отриманих травм помер.

Правоохоронці під час огляду місця пригоди вилучили уламки автомобіля, за якими і визначили марку, модель та колір транспортного засобу. Крім того, за допомогою відеозаписів з камер спостереження вдалося частково відтворити номерний знак легковика. У ході проведення розшукових заходів оперативники управління карного розшуку та Корецького віділення поліції встановили, що авто марки «RENAULT FLUENCE» належить одній з прокатних фірм міста Києва. У день ДТП легковик взяв в оренду 35-річний рівнянин, який на сьогодні проживає у столиці.

Як повідомив заступник начальника ГУНП в Рівне нській області Дмитро Бабак, за фактом порушення безпеки дорожнього руху, що спричинило смерть потерпілого, за частиною 2 статті 286 Кримінального кодексу України відкрито кримінальне провадження. Слідчі оглянули автівку та призначили низку необхідних експертиз, за результатами яких винуватцю ДТП буде повідомлено про підозру.

Повідомляє відділ комунікації ГУНП в Рівне нській області