Вставати інколи доводиться вранці і часто це перетворюється на ціле випробування - всіх розбудити, нагодувати, вмити, а декого і одягнути. І, як завжди, на допомогу приходять цікаві поради і погляд на проблему раннього підйому під трохи іншим кутом.

1. Аромат цитрусових

Приймайте контрастний душ із ефірними оліями. Зранку найкраще тонізують аромати лимону, апельсину, лайму, лемонграсу, чайного дерева, м’яти, зеленого яблука, огірка, ківі.

2.Сонячна кімната

Розвісивши фіранки, наповніть ранок максимальною кількістю природного світла. Під дією сонця в організмі виробляється вітамін D — запорука здорових кісток, сильних м’язів та міцної імунної системи.

3.Повільна музика

Ранковий підйом з ліжка — це вже стрес. Тому надто динамічні агресивні треки лише збільшать рівень стресових гормонів. Збираючись на роботу, увімкніть лаунджеву романтичну композицію. Вона посприяє помірній швидкості пробудження, підвищить рівень стресостійкості та концентрації уваги.

4.Вітамінне меню

Свіжі фрукти та ягоди активують організм до швидкого пробудження. Яблука містять бор — із ним висока концентрація уваги забезпечена. Свіжа полуниця чи банан не лише втамують потребу організму в натуральному цукрі, а й потішать смакові рецептори.