О пів на дев’яту вечора до поліції надійшло повідомлення, що в селі Городище сталася дорожньо-транспортна пригода, у якій отримали механічні пошкодження автомобілі «BMW 740» та «Opel Omega». Одразу після повідомлення водії обох іномарок прибули до відділення поліції. Одна із них навіть заїхала на його територію.

Як з’ясували правоохоронці, 24-річний водій «BMW 740», житель села Городище, рухаючись центральною вулицею, виїхав на смугу зустрічного руху, де допустив зіткнення із автомобілем «Opel Omega», під керуванням 22-річного мешканця села Михалин. Після скоєння ДТП її винуватець залишив місце пригоди та намагався втекти. Інший учасник автопригоди викликав правоохоронців та почав його переслідувати. Наздогнавши, вирішив розібратися та намарно, бо почув погрози на свою адресу і помітив, що той перебуває напідпитку. Тож водію «Opel Omega» довелося самому втікати від агресивно налаштованого городищанця. Перегони закінчилися біля приміщення поліції, на територію якого заїхав потерпілий. Правоохоронці для з’ясування всіх обставини запросили обох учасників ДТП до відділення.

Водій «BMW 740» у спілкуванні із співробітниками поліції вів себе неадекватно, грубіянив та чинив опір. Правоохоронці змушені були одягнути йому кайданки. Результати освідчення у медзакладі показали у винуватця ДТП 3,1 проміле, що в п’ятнадцять з половиною разів перевищує норму.

На порушника складено п’ять адміністративних протоколи за статтями 124 (скоєння ДТП), 122-4 (залишення місця ДТП), 130 (керування автомобілем у нетверезому стані), частиною 1 статті 126 (керування автомобілем без документів) та статтею 185 (невиконання законних вимог працівника поліції) Кодексу України про адміністративні правопорушенння.

Відділ комунікації ГУНП в Рівне нській області