Сайт Rivne1.tv презентує рейтинг найбільш обговорюваних тем з життя Рівного та області у 2015 році. Якими подіями найактивніше цікавилися рівняни у листопаді - читайте далі.

У листопаді на Рівне нщині обирали найкращих танцюристів та вокалістів області. 30 солістів та 18 танцювальних ансамблів з усіх куточків Рівне нщини взяли участь у обласному фестивалі-конкурсі молодих виконавців сучасної української естрадної пісні та танцю «Зоряний шлях».

Не без уваги залишився другий тур виборів міського голови Рівного. І хоча для багатьох результати були очікуваними, все ж рівняни цікавились результатами остаточного підрахунку голосів). Звісно, не обійшлось і без казусів. Так, у Рівному голосували за Конана Варвара.

Відзначилась маленька мешканка Рівне нщини. Дворічна дівчинка з Рівне нщини встановила рекорд України. Аріна Шугалевич із міста Дубровиця назвала 194 столиці світу.

Найбільш обговорюваною тему у Рівному та й всій Україні стала смерть 5-річного хлопчика у Рівне нській обласній дитячій лікарні.

Читайте також: Кругова порука в медицині Рівне нщини в дії. Чи покарають винного у смерті 5-ти річної дитини? [ВІДЕО]

Повна версія ексклюзивного аудіозапису розмови рівненських лікарів стосовно смерті 5-річного хлопчика

За одну ніч у Рівному згоріли три автомобілі. Припускали, що причиною одного із загорянь міг бути підпал.

На початку листопада у Рівному стали відомі деталі події кількімісячної давності. Неповнолітній підрізав перехожого. 21-річний хлопець опинився у лікарні з важкими травмами.

Ще одна трагедія сколихнула місто зранку 23 листопада. На Соборній жінку роз'їхав тролейбус. Смертельну ДТП рівняни активно обговорювали у соцмережах.