Сайт Rivne1.tv презентує рейтинг найбільш обговорюваних тем з життя Рівного та області у 2015 році. Якими подіями найактивніше цікавилися рівняни у грудні - читайте далі.

Подія з нотками містики сталась на Рівне нщині у грудні, матір трьох дітей серед ночі розкопала могилу родича. 28-річна жінка поклала під подушку покійника фото свого чоловіка. Згодом схаменулась і вирішила відкопувати могилу.

У Рівному активісти кількох організацій люстрували Миколу Шершуна. Голову федерації профспілок Рівне нщини та колишнього народного депутата викинули в сміттєвий бак. За словами активістів, Микола Шершун лобіює в Києві призначення тільки своїх людей на посади керівників лісових господарств області.

На перехресті вулиць Соборна – Коцюбинського Камаз переїхав жінку. Вона переходила вулицю по регульованому пішохідному переходу. Водій не на камеру розповів, що їхав за правилами. Зупинився перед пішохідним переходом. Зізнається людину не помітив, відчув тільки удар. Жінка – пішохід загинула на місці аварії.

В автомобільну аварію у Рівному на Мельника потрапили маршрутка з легковиком. Удар був такої сили, що двох людей з понівеченого москвича рятівникам довелось буквально вирізати з металевого полону.

Ще в одній ДТП у Рівному зіткнулись КАМАЗ та два легковики. Причиною аварії стала ожеледиця на дорозі.

Якість харчування у школах-інтернатах на Дубенщині перевіряла інспектор Фреймут. Спочатку місцеві жителі вважали це лише чутками, та згодом інформація підтвердилась.

У грудні до Рівного приїхали правоохоронці з Луганська. Хоча спочатку люди, що приїхали на Тойоті і представились поліцейськими, відмовилися показувати документи. Як виявилось, луганчани приїхали в Рівне арештувати голову спілки ветеранів АТО.