Шляховики Рівненщини розчищають дороги області від снігових заметів. Так, зранку автошляхи загального користування прибирає 91 одиниця снігоочисної техніки та понад сотня працівників. Для обробки доріг за добу використали 1056 тонн піщано-соляної суміші.

«За добу в області випало до 15 см снігу. Найскладнішою ділянкою була дорога від Дубна до Луцька, проте наразі тут забезпечено проїзд. Роботи на інших напрямках тривають. Випадків ускладнення проїзду до населених пунктів Рівне нщини немає», - зазначив заступник начальника служби автомобільних доріг у Рівне нській області Микола Козачок.

Тим часом дорожники області повідомляють, що за потреби жителі області можуть телефонувати до диспетчера за номером 26-46-10, який працює цілодобово.

Разом з тим, дорожники звертають увагу водіїв на можливі зміни погодних умов. Зокрема, очікуються різкі перепади температури – від плюсової до мінусової і навпаки. А це може призвести до ожеледиці на автошляхах. Тож шляховики Рівне нщини просять водіїв бути обережними та обачними на дорогах.

Про це повідомляє прес-служба ОДА.