У неділю, 10 січня, в області сталося дві дорожньо-транспортні пригоди.

В місті Корець, невстановлений водій автомобіля "VOLKSWAGEN TRANSPORTER ", з невідомих поки причин, допустив наїзд на бетонне огородження мосту.

Особа водія встановлюється. Автомобіль доставлено на територію Корецького ВП.

Внаслідок ДТП, пасажир автомобіля, 1992 р.н., житель Корецького району, отримав тілесні ушкодження та був госпіталізований в реанімаційне відділення Корецької ЦРЛ.

Пасажир автомобіля, 1980 р.н., житель Хмельницької області, отримав тілесні ушкодження та був госпіталізований в реанімаційне відділення Корецької ЦРЛ.

На автодорозі "Київ-Ковель" поблизу села Іванівка Сарненського району водій 1991 р.н., житель Сарненського району, керуючи автомобілем «ВАЗ-210063», з невідомих поки причин, допустив зіткнення з автомобілем «MERCEDES-BENZ-213», під керуванням жителя Костопільського району 1994 р.н.

Внаслідок ДТП, водій автомобіля «ВАЗ-21063» отримав тілесні ушкодження та був госпіталізований в травматологічне відділення Сарненської ЦРЛ.

Водій автомобіля «MERCEDES-BENZ-213» отримав тілесні ушкодження та був доставлений в травмпункт Сарненської ЦРЛ. Після надання меддопомоги відпущений додому.

Про це повідомляє відділ управління превентивної діяльності ГУНП в Рівне нській області.