Пожежа сталася 11 січня о 02:13 годині в селі Ступно Здолбунівського району.

До місця виклику негайно виїхав черговий караул вогнеборців 7-го державного пожежно-рятувального поста смт. Мізоч.

По прибуттю рятувальники з’ясували, що горить одноповерховий дерев’яний житловий будинок. Вогнеборці оперативно провели розвідку та подали на гасіння пожежі водяний ствол.

О 03:15 пожежу було локалізовано, а о 07:20 остаточно ліквідовано. Під час ліквідації пожежі в одній із кімнат бійцями ДСНС було виявлено тіло 43-річного власника помешкання. Внаслідок пожежі вогнем знищено дві житлові кімнати, та 42 м. кв. перекриття житлового будинку. Наразі причину пожежі та завдані нею збитки встановлюють фахівців.

Головне управління ДСНС в області вкотре звертається до мешканців краю, дбати про належний протипожежний стан власних помешкань та дотримуватись елементарних правил пожежної безпеки в побуті. Не допускайте використання для обігріву приміщень не сертифікованих та саморобних нагрівальних приладів, газових кухонних плит. В разі використання серійних нагрівальних пристроїв прослідкуйте за тим, щоб вони були встановлені таким чином, щоб уникнути перекидання, обмежте доступ до них дітей. Про це повідомляє прес-служба ГУ ДСНС України у Рівне нській області.