За п’ять діб до поліції надійшло 80 повідомлень про скоєння крадіжок. За 68 фактами відкриті кримінальні провадження за статтею 185 (крадіжка) Кримінального кодексу України.

Так, до поліції повідомив 45-річний рівнянин, що з його автомобіля марки "ВАЗ 2114" невідома особа шляхом пошкодження замка викрала авто магнітолу. Правоохоронці встановили, що крадіжку скоїв раніше судимий 28-річний місцевий мешканець. Поліцейські зловмисника затримали, він перебуває в ІТТ м. Рівне . Триває досудове розслідування.

До Радивилівського відділення поліції звернувся 65-річний житель Радивилова та повідомив, що невідома особа викрала велосипед, який він необачно залишив поблизу місцевого магазину. Поліцейські встановили, що крадіжку скоїв 64-річний житель села Сестрятин. Правоохоронці велосипед повернули власнику та проводять досудове розслідування.

До Рівне нського відділу поліції повідомив 37-річний рівнянин, що з його автомобіля марки «ВАЗ 2105», припаркованого на одній із вулиць обласного центру, невідома особа шляхом пошкодження замка викрала акумулятор. Поліцейські встановили, що крадіжку скоїв 22-річний житель селища Квасилів Рівне нського району. Триває досудове розслідування.

Про це повідомили у відділі комунікації ГУНП в Рівне нській області