Рівненські активісти долучились до всеукраїнської акції протесту. В немилість молодиків в камуфляжах та балаклавах потрапив тютюновий монополіст. Мовляв компанія, яка контролює оптовий тютюновий ринок мало того, що російська, так ще й афільована з сім'єю втікача - Януковича. склади та офіси компанії блокують чи не на всій території України.

До безстрокової та всеукраїнської акції протесту проти російського бізнесу долучились рівненські націоналісти. Сьогодні з самого ранку молодики в камуфляжах та балаклавах заблокували в тому числі і Рівне нський офіс та склади компанії.

Допоки вимог не виконають, а тютюнового монополіста не націоналізують - активісти обіцяють не пускати персонал на роботу і блокувати діяльність фірми. Поліцейські що прибули за викликом директора філіалу обмежились короткими перемовинами і знайомством з організаторами блокади. І під патріотичні гасла - забралися від прохідної.

Керівник заблокованого філіалу від коментарів на місці відмовився, скерувавши до прес-служби головного офісу компанії у столиці. Там пообіцяли підготувати офіційний коментар стосовно ситуації, що склалась, згодом.