"Чужих дітей не буває" - у цьому впевнені четверо рівнян. Саме тому у них виникла ідея просто "подарувати радість" дітям, які навчаються та живуть у Олександрійській школі-інтернаті. А щоб до справи залучили більше небайдужих людей активісти влаштували акцію "Подаруй дитині радість". Що вдалось зробити - розповіли журналістам Rivne1.tv.

Зробити добру справу вирішили четверо молодих людей - Олександр Овсійчук, Олександр Малиновський, Оксана Малиновська та Юлія Бура. Усі з міста Рівного.

- Це ми в принципі робили від себе,а не від якоїсь організації і допомагали нам не байдужі люди,таких було десь близько 20 людей, - розповідають активісти.



pic

pic

pic

Як розповів Олександр Малиновський, благодійну акцію зі збору речей дітям зі школи-інтернату організували, щоб "просто допомогти дітям і зробити їх трішки щасливішими".

Першу акцію влаштували до новорічних свят. Спеціально для дітей зі школи-інтернату вдалось зібрати чимало речей - теплий одяг, взуття, м'які іграшки, настільні ігри. Не забули і про солодощі та фрукти.



pic

pic

pic

Завдяки добрій справі, рівнянам вдалось "подарувати радість" майже 30 дітям:

- Діток там було не багато, менше 30. Якщо я не помиляюсь, то 17 дітей від 2 до 8 років і ще є старші, яким 14 років і більше, - зазначили активісти.



pic

pic

pic

Та на зробленому благодійними не зупиняються. До свята Водохреща вони вже розпочали наступну "Благодійну акцію" та організували збір подарунків вихованцям Тучинської школи-інтернату.

Перелік речей, яких потребують дітки:
- теплі речі (одяг; взуття),
- м'які іграшки, настільні ігри,
- цікаві книги для дітей,
- канцелярія (олівці, фломастери, фарба для малювання, розмальовки тощо),
- фрукти,
- солодощі.

Якщо і Ви бажаєте долучитись до благодійної справи, телефонуйте організаторам акції - телефонуйте: 068-015-78-91 Олександр, 063-352-57-46 - Юлія.

pic

pic

pic

pic

pic