Аварія сталася напередодні ввечері на центральній вулиці смт Ратне (Волинська область). На дорозі не розминулися дві автівки-«Жигулі» - «п’ятірка» і ВАЗ 21099. У результаті троє людей загинуло, ще троє у лікарні.

Цю дорогу місцеві мешканці уже давно назвали «дорогою смерті». Кажуть, аварії тут стаються мало не щотижня. І знаходять цьому пояснення – мовляв, свого часу проклали її на кістках закатованих євреїв.

За офіційною інформацією поліції, 41-річний водій «п’ятірки», у якій ще було двоє пасажирів, не впорався з керуванням і вилетів на зустрічну смугу, де лоб у лоб зіткнувся з «дев’яткою». За кермом «дев’яностодев’ятки» був 22-річний Іван Головій, його мати, вагітна дружина та ще двоє жінок-пасажирів.

Удар був настільки сильним, що водії обох автівок загинули на місці. А 52-річна мати 22-річного Івана, дізнавшись про смерть сина, померла від інфаркту.

- Це страшне горе, тітка не змогла пережити цього, і хоч постраждала в ДТП не сильно, але у неї стався інфаркт, - розповідає кореспонденту PRESS-ЦЕНТР двоюрідна сестра Івана Ксенія Головій. – Кажуть, що водій тієї другої машини був добряче напідпитку, тому і вилетів на «зустрічку». Зараз переживаємо, аби батько Івана не помер, він дуже переживає смерть дружини і сина.

Іван Головій – із сусіднього села Жиричі Ратнівського району, нещодавно одружився. Того вечора разом із мамою та дружиною Тетяною їхали у Ратне у гості на Старий Новий рік. У той же час з Ратно, підібравши попутників - жінку та молодого чоловіка, які їхали з роботи додому, у Ковель їхав чоловік за кермом «п’ятірки». Про нього наразі майже нічого невідомо. У коментарях у соцмережах користувачі називають його «Фаба».

«Перестало битися твоє добре серце, в якому вистачало тепла для всіх. Ти пішов із життя, залишив нас у розпачі. Дім став пусткою, а життя втратило свої барви. Ти завжди будеш поряд з нами. Спи спокійно» - лише написала у соцмережах сестра «Фаби» Оксана Марчук.

- Тетяна вагітна, четвертий місяць, - розповідає сестра жінки Олена Петрухіна. – Слава богу, з нею і дитям усе гаразд – лише травмувала руку та розбила брову, у лікарні наклали шви. Проте, зважаючи на її стан, залишили у лікарні. Вона зараз у дуже важкому стані морально, переживає, не може оговтатися.

Зараз правоохоронці розслідують обставини цієї страшної аварії.

- За попередніми даними, 41-річний водій «ВАЗ 2105» не впорався з керуванням і виїхав на зустрічну смугу, де допустив зіткнення з автомобілем «ВАЗ 21099», - говорить керівник сектору комунікації ГУ НП у Волинській області Віктор Гомоль. - У ДТП загинуло троє осіб: 41-річний водій автомобіля «ВАЗ 2105», 22-річний водій «ВАЗ 21099» та його 52-річна пасажирка. У Ратнівську центральну райлікарню госпіталізували трьох пасажирів «ВАЗ 21099». Зокрема, у 57-річного чоловіка діагностували забій грудної клітки, в 33-річної жінки струс головного мозку, а в 22-річної пасажирки – забій лівої руки. Пасажири іншого автомобіля після обстеження медиків від госпіталізації відмовилися.

Відомості за фактом ДТП внесені до журналу Єдиного обліку заяв та повідомлень про кримінальні правопорушення.

Джерело: PRESS-ЦЕНТР.