Шокуючі кадри вдалося відзняти місцевим активістам у місті Ланівці. Люди, котрі вже тривалий час «тримають в облозі» свинокомплекс, що належить «свинячому барону» Івану Чайківському, знайшли незаконний скотомогильник на окраїні міста.

Як свідчать очевидці, там, у котловані – сотні мертвих свиней, від яких тхне смородом на кілометри. Місцеві ж кажуть, що у «братській могилі» - свині, які померли від небезпечних хвороб на свинокомплексі підприємства «Агро-Ланівці». Все це керівництво ферми роками ретельно приховувало від ЗМІ та людського ока, втім більше терпіти знущання «свинського олігарха» ланівчани не намірені.

Як повідомляють сайту «Тернополяни» з місця події, люди перекрили автомобільну дорогу Тернопіль-Київ з вимогою негайного приїзду туди очільника області Степана Барни. Раніше, кажуть активісти, звідти ніхто не піде, адже конфлікт штучно намагаються «спустити на гальма». Пікетувальників же на трасі лише більшає, мешканці району вимагають владу відреагувати на їхні вимоги щодо закриття нелегального підприємства, яке у буквальному сенсі отруює їм життя.



pic

pic

Джерело: "Тернополяни".