Працівники одного з Територіальних центів Рівненщини під час перереєстрації автомобіля виявили, що він вже понад півроку знаходиться в розшуку в Київській області.

Днями до Територіального сервісного центру, що в місті Сарни, звернувся 26-річний житель Рокитнівського району для перереєстрації свого автомобіля марки "Jeep Grand Cherokee".

Під час перевірки позашляховика працівники Територіального сервісного центру встановили, що даний транспортний засіб з липня 2015 року знаходиться в розшуку на території Київської області.

На місце події працівники центру викликали слідчо-оперативну групу Сарненського відділу поліції.

Відомості за цим фактом внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань. Відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 289 Кримінального кодексу України. Триває слідство.

Варто зазначити, що такі випадки, на жаль, непоодинокі. Тому, працівники сервісних центрів МВС Рівне нщини вкотре звертаються до всіх, хто вирішив здійснити купівлю автомобіля – бути обачними! Купуючи авто, здійснюйте операцію перереєстрації транспортного засобу, в ході якої Ваше авто перевірять експерти сервісних центрів МВС.

Про це повідомили в Регіональному сервісному центрі МВС в Рівне нській області.